null

Laurențiu Carp

General Manager

După absolvirea liceului, Laurențiu Carp și a continuat studiile în economie, mai exact în management financiar. În 2006 a terminat un curs de Lean Manufacturing, desfășurat pe parcursul unui an, organizat de Universitatea GENT, Belgia.

citeste mai mult

Technoelectric este compania pe care a fondat-o în 1994, iar de atunci a adunat peste 25 de ani de antreprenoriat în mediul de afaceri național și internațional. Activitatea centrală a companiei este aceea de a găsi și implementa soluții de automatizare pentru domenii de activitate refrigerare și electricitate. De la metode inovatoare de comunicare cu clienții până la procese inovatoare pentru a eficientiza rezultatele, Laurențiu Carp împreună cu echipa sa își propune să exceleze prin inovație, performanță și eficiență.

null

Silviu Robu

Project Manager, Proiecte Industriale

Silviu Robu este Inginer Automatizări și Project Manager în cadrul Technoelectric de peste 13 ani. Coordonează proiecte pe termen lung care implică sisteme PLC și HMI / SCADA, de la procesul de realizare a ofertei …

citeste mai mult

până la punerea în funcțiune și predarea panourilor electrice.

Silviu este absolvent al Universității „Politehnica”, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, iar de-a lungul celor 14 ani de activitate profesională și-a dezvoltat numeroase abilități tehnice, cum ar fi: IEC61131-3 (limbaj de programare PLC), Simatic STEP7, TIA Portal (Siemens), Isagraf, Codesys, WinCC Flexible, WinCC TIA Portal(Siemens), Electrical design și E-plan P8.

Ioana Popa

Head of Accounting

Ioana Popa este absolventa Universității Ecologică, Facultatea de Management Financiar și ocupă în prezent funcția de Economist în cadrul Technoelectric. Ioana are o experiență de peste 18 ani în domeniul financiar-contabil …

citeste mai mult

și face parte din companie încă din 1997, fiind una dintre persoanele care s-a alăturat organizației încă din primii ani de activitate.

null

Victor Maruneac

Software Programmer, Proiecte Industriale

Victor Maruneac este absolvent al Universității „Politehnica” din București, Facultatea de Științe Aplicate și al programului de Master – Business Resource Management. S-a alăturat echipei Technoelectric în anul …

citeste mai mult

2011, în poziția de Project Manager, iar din 2015 este Software Programmer, implicându-se în proiectele naționale și internaționale ale companiei.

null

Corina Tecuceanu

Manager Producție

Începând cu 2016 Corina Tecuceanu este Managerul Departamentului de Producție al Technoelectric și coordonează integrarea sistemelor electrice, automatizările industriale și producția tablourilor electrice.

citeste mai mult

În 2009 a absolvit Facultatea de Management Turistic și Comercial în cadrul Universității Creștine „Dimitrie Cantemir”, iar printre cursurile absolvite se numără cele de Managementul Organizației, Statistică și Team Management.

null

Geanina Simileanu

Manager Achiziții și Logistică

În 2005 Geanina Simileanu a absolvit Universitatea Dimitrie Cantemir, Specializarea Finanțe Bănci și Contabilitate, iar în 2008 s-a alăturat echipei Technoelectric în Departamentul de Logistică și Achiziții.

citeste mai mult

Activitatea sa profesională include identificarea și selectarea furnizorilor în vederea achiziționării produselor și echipamentelor necesare în procesul de producție a tablourilor electrice, precum și dezvoltarea relațiilor de colaborare cu furnizorii, urmărind derularea contractelor comerciale.

null

Bogdan Podaru

Project Manager, Proiecte Industriale

Bogdan Podaru este absolvent al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava în 2005, iar din 2007 este inginer și Project Manager în cadrul Departamentului de Proiecte Industriale al Technoelectric.

null

Marius Simileanu

Manager Instalații Electrice

În 2011 Marius Simileanu s-a alăturat companiei în calitate de Manager Instalații Electrice și coordonează echipa de ingineri a Technoelectric. De asemenea, urmărește desfășurarea activității de producție, elaborează …

citeste mai mult

soluțiile tehnice pentru proiectarea instalațiilor electrice, precum și are activități de prospectare și dezvoltare a portofoliului de clienți în domeniul electric și de colaborare cu o parte din clienții organizației.

A absolvit în 2009 Facultatea de Computer Science a Universității „Dunărea de Jos” Galați și este certificat în designul și execuția instalațiilor electrice de tensiune joasă de către Autoritatea Națională de Reglementare în Energie (ANRE).

null

Andreea Stoiciu

Inginer Automatizări

Cu peste 5 ani de experiență în inginerie și în administrare și logistică, din 2017 Andreea Stoiciu ocupă poziția de Inginer Automatizări în cadrul Technoelectric. Activitatea sa implică îmbunătățirea procesului de lucru prin intermediul…

citeste mai mult

automatizărilor, dezvoltarea aplicațiilor de automatizare și a machetelor în Eplan 2.8 și LV Power, precum și pregătirea variatelor documentații pentru Departamentul de Producție.

Andreea este absolventa Facultății de Inginerie Electrică, Universitatea „Politehnică” București în 2014 și a unui program de Master în Inginerie Electrică.

Alătură-te echipei chiar azi!