Anul acesta am parcurs încă o etapă în drumul nostru de consolidare și de inovarea continuă a companiei. Mai exact, structura organizațională a Technoelectric are, de acum, patru Business Unit-uri (BU) principale, fiecare fiind concepută să răspundă mai eficient nevoilor pieței și să optimizeze procesele interne:

1. „Componente” – condus de Gina BELU

2. „Servicii” – condus de Adrian GARTAN

3. „Tablouri” – condus de Bogdan PODARU

4. „Proiecte” – condus de Victor MARUNEAC

Aceste noi Business Unit-uri vor beneficia de un grad mare de libertate de decizie, această autonomie fiind esențială pentru a stimula inovația, agilitatea și adaptabilitatea în fața provocărilor și oportunităților din industria noastră.

Este important de menționat că liderii desemnați pentru aceste Business Unit-uri sunt colegi cu mare experiență în compania noastră. Gina, Adrian, Bogdan și Victor sunt profesioniști care și-au dovedit în repetate rânduri competențele tehnice și abilitățile de organizare. Prezența lor în aceste roluri de conducere nu doar că asigură o tranziție lină, dar subliniază și angajamentul nostru față de recunoașterea și promovarea talentului intern.

Noua echipă de management va primi sprijinul întregii echipe Technoelectric pentru a-și atinge obiectivele deoarece doar împreună putem construi o fundație solidă a companiei, pe care să continuăm să inovăm și să ne adaptăm la dinamica pieței.

Sunt foarte încrezător în capacitatea noastră colectivă de a atinge un alt nivel al excelenței.

În încheiere, aș dori să ne amintim cuvintele lui Heraclit: „Singura constantă în viață este schimbarea”. Iar nouă nu ne rămâne decât să ținem pasul cu ea.

LAURENȚIU CARP
GENERAL MANAGER