La finalul fiecărui an facem o trecere în revistă a ce a însemnat pentru noi și cum a fost anul care tocmai se încheie. Ne întrebăm dacă ne-am atins obiectivele, ce am fi putut face mai bine și ne gândim la ce ne dorim să îndeplinim în continuare. La finalul acestui an pot spune că am muncit împreună pentru fiecare realizare, pentru fiecare proiect încheiat și nu am ales niciodată calea ușoară. Nu ne-am mulțumit cu puțin, ne-am depășit permanent condiția și astfel am realizat proiecte la care nu ne-am fi gândit cu un an sau doi înainte.

2022 s-a derulat în condițiile unui război aproape de granițele României cu implicații profunde la nivel economic și, mult mai grave, la nivel umanitar, implicații pe care le-am resimțit și noi. Peste războiul din apropiere s-a suprapus criza materiilor prime generată de pandemie, care a adus cu sine provocări în procesul de achiziție și pentru întreaga echipă. Datorită dedicării și implicării colegilor mei, precum și a asumării fiecărei decizii, toate proiectele au fost încheiate la timp.

2022 a adus provocări noi odată cu implementarea noului sistem ERP și alinierea lui cu toate procesele și procedurile nostre de lucru. Relațiile inter-departamentale complexe, proiectele internaționale și echipele de lucru remote sau hibrid au fost integrate în acest sistem digital cu scopul de a ne ușura activitatea profesională. Reziliența și creativitatea echipei Technoelectric au făcut ca toate dificultățile să fie depășite, iar proiectele să fie încheiat cu succes.

Cred că la finalul anului suntem mai puternici și mai curajoși în a ne asuma decizii deloc ușoare, iar acest fapt reprezintă cea mai importantă realizare a companiei. Știu că ne înțelegem mai bine pe noi ca organizație, ne conștientizăm propria valoare și astfel contribuția fiecăruia devine esențială în evoluția companiei. Astfel, avem capacitatea de a genera abordări noi care să exceadă așteptările pieței. Acesta este obiectivul principal al următoarei perioade.

LAURENȚIU CARP
GENERAL MANAGER