Pe parcursul celor 20 de ani de activitate echipele noastre au coordonat numeroase proiecte la nivel național sau internațional, în care a fost necesară identificarea unor soluții pentru distribuția energiei electrice. Astfel, de la tablouri de distribuție de apartament până la tablouri de distribuție de uz industrial care realizează alimentarea consumatorilor de la una, două sau mai multe surse cu puteri instalate de peste 1.600 KVA, folosim echipamente furnizate de către producători de prestigiu, precum Schneider Electric, Legrand sau Moeller.

Experții noștri au realizat, de-a lungul timpului, de la cele mai simple până la cele mai complexe tablouri electrice având numeroase caracteristici. Primul element este cutia în care se montează componentele, care permite realizarea oricărei configurații pentru un tablou de joasă tensiune de tip general, secundar sau de distribuție finală, având grade de protecție IP30, IP31, IP43 sau IP55 și forme de protecție de la 2a,b până la 4a,b. Cutia este prevazută cu plăci de obturare a părților echipamentelor aflate sub tensiune, dedicate pentru fiecare gamă de echipamente, fapt care facilitează montarea rapidă a echipamentelor folosite și oferă o protecție completă împotriva posibilității de a exista un contact direct prin atingere.

Specificațiile electrice ale cutiei se referă la: tensiunea nominală de izolare pentru sistemul principal de bare care este de 1000, curentul nominal admisibil In=160 până la 3200 A, curentul nominal admisibil de vârf: Ipk=15 până la 85kA rms/1s și frecvența de 50/60 Hz.

Tabloul poate fi prevăzut și cu un întrerupător automat care realizează protecția sistemului de distribuție în bare sau cu un separator de sarcină. Protecția consumatorilor se realizează cu ajutorul întrerupătoarelor automate, a siguranțelor fuzibile, a disjunctoarelor magneto-termice și a releelor termice, dimensionate pentru a realiza selectivitatea în cazul aparițiilor unor defecte.

Ne mândrim cu echipa de proiectare și cu cea de producție care realizează tablouri electrice care întâlnesc criterii performante de funcționare. Dintre acestea putem aminti:

Modularitatea

Tablourile electrice au o structură modulară care permite diferite configurării și dezvoltări ulterioare, în funcție de specificul clădirii în care urmează să fie montate. Echiparea ulterioară sau înlocuirea echipamentelor se poate face ușor deoarece acest sistem are un grad ridicat de fiabilitate și flexibilitate.

Flexibilitate

Datorita structurii modulare, tabloul marca Technoelectric poate fi adaptat conform nevoilor ulterioare de dezvoltare prin adăugarea unor noi module și funcții. De asemenea, datorită structurilor mobile din care este alcătuit, se pot realiza o multitudine de configurării.

Grad maxim de siguranță

Echipamentele tabloului sunt montate pe suporți individuali, în spatele unor plăci frontale de protecție, astfel încât utilizatorul tabloului are acces doar la partea de acţionarea a acestora, fapt care îi conferă protecție împotriva atingerilor electrice.

Adaptabilitate

Tablourile de distribuție pot fi integrate în diferite aplicații de automatizare de tipul sistemului BMS de management al clădirilor. Echipa de producție face eforturi constante pentru a fi la curent cu cele mai noi descoperiri din piață astfel încât materia folosită, sculele și dispozitivele să fie conforme cu noile tehnologii și cu standarde înalte de execuție. Există o nevoie acută de procese automate de control și supraveghere în domeniul industrial pentru rezolvarea căreia identificăm soluții moderne bazate pe ultimele generații de automate programabile (PLC-uri), capabile să controleze procese tehnologice atât de bază, cât și foarte complexe.

Află cum te putem ajuta!

Contactează-ne pentru mai multe informații și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.