Controlarea temperaturii dintr-un spațiu poate fi, de multe ori, o reală provocare, în special în proiectele din Orient în care temperaturile exterioare sunt foarte ridicate și oscilează între zi și noapte.

Specialiștii noștri utilizează diverse regulatoare, în funcție de cerințele proiectului sau ale beneficiarului final. Primul dintre ele este regulatorul  XR20CX, cu un controler digital on/off și un releu, care are setări digitale și intrări digitale configurabile care permit o programare rapidă cu HotKey și o degivrare prin oprirea compresorului. Avantajele sale sunt acelea că asigură reducerea consumului de energie cu funcția Save Energy și este funcțional pe aplicații de încălzire / răcire.

Regulatorul  XR60CX este mai complex decât XR20CX deoarece are în plus 3 relee la ieșire. XT121C are un controler digital multifuncțional al temperaturii în 2 trepte, 3 relee la ieșire, diferite față de cele două de mai sus, senzori TC /PTC PT1000/ termocuple și aceleași funcții.

Una dintre cele mai importante funcții ale regulatorului WING XW60K este funcționalitatea pe aplicații de frig. În plus față de celelalte regulatoare, are 4 relee la ieșire, asigură controlul compresorului, degivrării, ventilației și al iluminatului, are o intrare digitală specială pentru ușă și una configurabilă pentru alarme externe, cu scopul de a porni degivrarea și de a permite conectarea la distanță cu tastatura V620 sau CX620, precum și la sistemele de monitorizare Xweb.

Regulatorul XH260L este funcțional pe aplicațiile de încălzire și răcire, are 6 relee de ieșiri, un controler digital compact, iar celelalte funcționalități sunt aceleași cu cele ale celorlalți regulatori.

XLR170 este o soluție compactă pentru acționarea unei instalații monofazate de maxim 4kW potrivită pentru aplicațiile de răcire, care asigură controlul compresorului, a ventilatorului și al degivrării. Regulatorul este echipat cu ieșiri auxiliare pentru alarme și iluminat, are setări digitale și 6 relee.

XJP60D este un modul de reglare a temperaturilor cu 6 intrări pentru senzorii de temperatură, 3 intrări digitale programabile, ieșire serială RS485 încorporată și o conexiune X-REP / Hot Key.

Află cum te putem ajuta!

Contactează-ne pentru mai multe informații și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.