În ceea ce privește monitorizarea sistemelor frigorifice, deseori în proiectele noastre am utilizat Xweb 500, care este un sistem de monitorizare, înregistrare și control pentru temperatură, umiditate și presiune, precum și pentru alte mărimi electrice sau neelectrice.

Pe lângă instalațiile frigorifice, sistemul se folosește și pentru cele de congelare, de refrigerare, de depozitare și oriunde este necesar controlul temperaturii, monitorizând de la 1 la 100 de puncte de măsură. De asemenea, sistemul lucrează atât în mod independent, fiind utilizat cu interfață pentru utilizator, cât și conectat la un calculator. Xweb 500 este format dintr-o unitate de monitorizare și o rețea de termostate sau de module de achiziție. Colectarea datelor din proces se realizează cu instrumente Dixell echipate cu interfață serială.

Un alt beneficiu semnificativ este posibilitatea de citire și de înregistrare a valorilor mărimilor controlate și a stărilor de avarie și de funcționare.

De asemenea, Xweb 500 detectează mai multe tipuri de alarme, cum ar fi cele generale: senzori defecți, creșteri sau scăderi sub valorile admisibile și cele de sistem: depășirea capacității de memorare și lipsa comunicării cu rețeaua de termostate. Toate alarmele pot fi trimise prin fax, prin SMS sau pot fi tipărite cu ajutorul imprimantei.

Întreaga gamă XWEB încorporează o linie de verificare RS485, posibilitatea de a face export de date, programarea parametrilor și a timpului de funcționare, layout și comenzi globale, un programator, un aparat de măsurare a performanței, posibilitatea de a genera grafice și un CRO (Compressor Rack Optimization).

Află cum te putem ajuta!

Contactează-ne pentru mai multe informații și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.