Expertiza echipei noastre de profesioniști are numeroase valențe, însă soluțiile de automatizare a sistemelor, în special a celor de refrigerare, sunt cele în care profesionalismul și atitudinea orientată către rezultate se evidențiază la adevărata valoare.

Unul dintre elementele cheie ale soluțiilor de automatizare sunt tablourile electrice pe care le proiectăm și le executăm pe baza cerințelor venite din partea clienților noștri. Dintre acestea se pot enumera: tablourile de centrală, cele pentru tunelurile de răcire, cele pentru cameră, precum și tablouri pentru vitrinele frigorifice sau acelea special create pentru automatizare. De-a lungul celor peste 20 de ani de activitate, am proiectat automatizări aplicabile unei game largi de mașini și sisteme, am oferit suport în completarea unor sisteme deja automatizate și am creat soluții de control al fluxurilor de producție.

De la cele mai simple soluții până la cele mai complexe, echipa noastră de proiectare concepe în mod prompt și eficient soluțiile potrivite pentru cele mai diverse cerințele ale clienților, în conformitate cu standardele în vigoare.

În fiecare proiect în care suntem implicați depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura că utilizatorii soluțiilor noastre se vor bucura de același nivel calitativ, motiv pentru care am dezvoltat serviciul de montaj și punere în funcțiune a tablourilor electrice.

Echipa noastră formată din ingineri specialiști și electricieni are abilitatea necesară de a realiza orice tip de montaj, indiferent de gradul de complexitatea sau de desfășurarea proiectului la nivel național sau internațional.

Află cum te putem ajuta!

Contactează-ne pentru mai multe informații și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.