Cathay Pacific a avut nevoie de o soluție pentru refrigerarea alimentelor într-un mod care să rezolve lipsa spațiului deoarece în provincia Hong Kong sunt cele mai mari costuri cu terenul.

Client: Cathay Pacific

Categorie: Panouri electrice

Acest fapt a dus la identificarea unei soluții de răcire și de stocare a alimentelor în linie verticală.

Cathay Pacific este prima companie de catering aeriană care a implementat un buffer vertical ca parte integrantă a procesului care îmbunătățește system intelligence în gestionarea fluxului de materiale și a inventarului. Vertical Cart Buffer Towers cu instalații de răcire integrate, un sistem de transport și depozitare a cărucioarelor, cu încărcare și descărcare automată a Vertical Buffers și cu un sistem de manipulare a paleților.

Echipa Technoelectric a contribuit în cadrul acestei soluții cu panourilor electrice care coordonează frigul acestor turnuri tampon verticale. Combinând această soluție cu tipurile clasice de camere de răcire s-a creat un întreg sistem frigorific. În egală măsură, experții noștri au implementat și un sistem de supraveghere prin care să poată fi controlată și monitoriză starea operațională.