Camera frigorifică a companiei Khalidia International Shipping amplasată în Zona Liberă din Abu Dhabi este unul dintre proiectele internaționale cu care ne mândrim.

Client: Khalidia International Shipping
Categorie: Automatizari SCADA

Dintre toate ideile inginerilor noștri am selectat-o pe cea care îndeplinea toate cerințele proiectului. Astfel, automatizarea instalației de frig a fost adaptată tuturor exigențelor clientului și dezvoltată pe o platformă Siemens, oferind, în același timp, cel mai bun COP. Folosirea materialelor de înaltă calitate a asigurat fiabilitatea lucrării pe termen lung și a generat costuri reduse pentru mentenanță.

Am utilizat sistemul SCADA de automatizare datorită faptului că este facil de implementat, intuitiv și pentru că oferă o imagine completă de ansamblu a centrului de comandă, ușurând munca operatorilor în ceea ce privește monitorizarea și întreținerea instalației.

Acest sistem inovator de refrigerare permite o flexibilitate crescută de stocare a produselor și implică un consum scăzut de energie. Comunicarea interconectată dintre compresoare și PLC-ul principal generează o eficiență crescută și costuri reduse de operare.

De asemenea, utilizarea amoniacului ca agent frigorific împreună cu apa ca agent secundar are un impact redus asupra mediului, ceea ce face ca acestă locație să fie „verde”.