Oman Air Flight Catering a început să funcționeze în ultimul trimestru al anului 2019 într-o unitate de catering de ultimă generație pe Aeroportul Internațional Muscat.

Client: Oman Air Flight Catering

Categorie: Automatizărilor SCADA

Cea mai potrivită soluție pentru acest proiect de frig a fost elaborată cu ajutorul automatizărilor SCADA datorită faptului că interfața ușor de utilizat face ca toate datele din centrul de comandă să fie ușor de accesat, de la informații despre consumul de energie și indicatori de performanță până la rapoarte complexe de activitate.

Fiecare dintre cilindrii compresorului este controlat de către un PLC local, iar împreună sunt coordonate de un Master PLC care asigură eficiența instalației și timpi egali de funcționare.

Centrul de comandă din cadrul acestui proiect folosește un sistem unic care se găsește, în general, în spațiile dedicate serviciilor de catering și care utilizează un agent secundar (Tyfoxit) pentru răcire, putând atinge temperaturi de până la -30 ° C. Unul dintre beneficiile majore ale acestei soluții este acela că întreaga cantitate de Freon utilizată este semnificativ mai mică.

Automatizarea presupune, aici, un sistem complet integrat care comunică cu toate echipamentele, crescând sau micșorând sarcina instalației, în funcție de gradul necesar de răcire. Astfel, datorită expertizei echipei de producție și de instalare am reușit să oferim clientului nostru o soluție eficientă și care să corespundă tuturor cerințelor proiectului, fie ele tehnice sau de alt fel.