În 2021, am livrat un nou proiect în zona Orientului Mijlociu, Emiratele Arabe Unite, pentru unul dintre cei mai mari jucători din retail și industria alimentară - Abu Dhabi Co-Operative Society (ADCOOP). Aceștia construiau un nou punct de distribuție pentru care am furnizat soluția completă de automatizare pentru instalația frigorifică.

Echipa noastră a livrat tablouri electrice care insumeaza o lungime de 22 metri. Pentru acest proiect, am folosit mai mult de 10 kilometri de cablu, 2500 de bucăți de reglete, 10 000 de pini și aproximativ 180 de bucăți de papuci din cupru. Proiectarea sistemului de automatizare de către echipa noastră a inclus tablouri de control locale pentru compresoare, tablouri detecție amoniac, tablouri de control pentru utilități și aplicații SCADA.

În 2023, în urma livrării tablourilor electrice și a finalizării prompte a lucrărilor civile, etapa de punere în funcțiune a fost încheiată cu succes. Cu o înălțime impresionantă de 27 m, depozitul are o capacitate considerabilă de a găzdui aproximativ 35.000 de paleți. Acesta are șase zone principale de răcire și congelare în care pot fi depozitate produse cu un volum imens – 75.000 mc.

Echipa noastră care s-a ocupat de punerea în funcțiune, în colaborare cu specialiști din diverse domenii, a contribuit la pornirea sistemului frigorific.

În această etapă, au fost efectuate teste electrice, calibrarea echipamentelor și reglarea meticuloasă a aplicației SCADA.

Colegii noștri care au condus proiectul au fost Adrian Pecheanu, Ionuț Tomescu și Victor Maruneac.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment