La începutul anului 2023, o echipă complexă condusă de Victor MARUNEAC - Project Manager și Ionut TOMESCU - Electrical and Automation Engineer - va livra și pune în funcțiune un nou proiect pentru o companie din Zona Orientului Mijlociu - Statul Qatar.

Obiectivul principal al echipei Technoelectric a fost acela de a crea un produs compact, care poate fi utilizat cu ușurință și are o abordare flexibilă în ceea ce privește procesul de întreținere.

Proiectul a inclus panouri electrice și de control care vor fi montate direct pe rafturile chiller-ului. Ca și în alte proiecte, pentru acesta va fi folosit același automat programabil din gama Siemens STEP 7. Este important de menționat faptul că acest controler modular este proiectat pentru soluții dedicate sistemelor de inovatoare în producție, în special în industria auto și a ambalajelor, deoarece PLC-ul are module de suport adecvate pentru performanța sistemului și complexitatea aplicației. Prin urmare, controler-ul are un grad ridicat de putere și eficiență, caracteristici combinate cu tehnologia de siguranță și controlul mișcării, atribuții care l-au făcut potrivit pentru acest design.

Această sistem de automatizare este ușor de instalat, permițând conectarea diferitelor tipuri de senzori de compresor, senzori de motor și tensiuni ale bobinei solenoidului. Un alt beneficiu oferit clientului este că acest produs reduce la minimum numărul erorilor, făcând instalarea rapidă și simplă. Starea de funcționare a sistemului este furnizată în mod continuu, oferind operatorilor certitudinea că echipamentele lor funcționează la fiabilitate și eficiență maximă.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment