În septembrie 2022 echipa noastră formată din Victor Maruneac – Project Manager, Marius Simileanu - Electrical Installation Manager și departamentul de producție a testat și pus în funcțiune cel de al treilea proiect implementat în Grecia și cel de al doilea proiect de modernizare al sistemului de automatizare al centralei frigorifice pe amoniac pentru Epiros SA - unul dintre cei mai mari producători de lactate din regiune, care a luat cele mai multe premii internaționale pentru brânza feta pe care o produc.

Anterior, echipa a implementat în Grecia un proiect de modernizare al sistemului de automatizare a centralei frigorifice pentru Barba Stathis – companie cu tradiție în comercializarea legumelor, salatelor și aluatului congelat în 25 de țări pe cinci continente.

Pentru îmbunătățirea instalației frigorifice existente, colegii noștri au furnizat soluția completă de automatizare a instalației frigorifice și a ansamblului electric și au înlocuit compresoarele exustente. Automatizarea a inclus panouri locale de control pentru compresoare, panouri de control pentru scurgeri de amoniac și aplicații SCADA.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment