Zanotti, unul dintre partenerii noștri de o lungă perioadă de timp desfășoară două proiecte de anvergură în Emiratele Arabe Unite și în Arabia Saudită. În cadrul acestor proiecte, echipa Technoelectric va executa și livra cinci tablouri de comandă compresor pentru prima locația și șaisprezece tablouri pentru cea de a doua locație.

Compresoarele utilizate în cadrul acestei lucrări sunt produse de către compania J&E Hall, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții frigorifice din lume, care oferă o soluție integrată, de la proiectare și fabricare până la instalare, întreținere și asistență continuă.

Un aspect relevant al acestui proiect de succes este acela că departamentul de proiectare a reușit standardizarea controlului compresoarelor și a implementat într-un singur tablou atât controlul compresorului și a termistoriilor acestuia, cât și a pompei de ulei, a valvelor de capacitate și ulei, precum și a încălzitoarelor de ulei.

Demn de menționat este și faptul că sistemul de automatizare a fost proiectat în jurul platformei PLC Siemens S7-1500, controlere de top la nivel mondial cu performanțe maxime pentru instalațiile de dimensiuni medii. Aceste PLC-uri oferă scalabilitate și integrare excelentă pentru orice dispozitiv în cadrul protocoalelor de comunicație standard. Pe lângă automatizarea compresoarelor, echipa noastră de profesioniști a construbuit la montarea tablourilor pe șantier astfel încât să se evite orice eroare care ar putea apărea în această etapă și în cea de testare a întregului sistem de automatizare.

Tablourile de comandă compresor conțin un Touchpanel Siemens prin intermediul căruia utilizatorul poate vizualiza și controla instalația.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment