Metro Galați – unul dintre principalele centre Metro din România - este unul din proiectele executate și livrate anul acesta de către echipa Technoelectric. În cadrul acestuia, au fost folosite controllere și module de achiziție Eckelmann pentru automatizarea și monitorizarea tablourilor de cameră, a alarmelor și senzorilor de CO2.

Aceste tipuri de controllere reprezintă baza hardware multifuncțională pentru PLC, și pentru control de mișcare și soluții CNC deoarece poate să includă numeroase funcții specifice tehnologiei și permit dezvoltarea unor aplicații elaborate. Performanța procesorului, interfețele, memoria și programarea pot fi selectate astfel încât să îndeplinească cerințele fiecărei aplicații individuale.

Prin intermediul sistemului CI4500 Virtus marca Eckelamnn se realizează monitorizarea întregului magazin: temperatura și alarmele aparute atât pentru centrală, cât și pentru consumatorii frigorifici.

Echipa noastră a furnizat tablourile electrice pentru camerele de refrigerare și congelare, precum și Tabloul General de distribuție în care este prevazută alimentarea centralei și a tuturor echipamentelor frigorifice: camere de refrigerare și / sau congelare, mașina de gheață, acvariile pentru pește, perdele aer, vitrinele de plus și vitrinele de minus.

Din tabloul de distribuție sunt alimentați și senzorii de CO2 pentru întreg magazinul, al căror „Status” este preluat permanent în sistemul de monitorizare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment