La începutul anului 2021, echipa Technoelectric a furnizat tabloul electric, pompele utlizate în cadrul instalației și valvele de glicol din sistemul de automatizare și a dezvoltat software-ul PLC și SCADA pentru fabrica de bere Omran Jameel din Irak. Acest sistem deservește o instalație frigorifică din cadrul fabricii, care asigură temperatura optimă pentru apa de proces folosită pentru a obține berea.

Client: Omran Jameel Factory

Mai exact, în procesul de fermentare, după fierberea ingredientelor, în etapa în care se face transferul compoziției în fermentator, producătorii trebuie să îl răcească, să adauge drojdia și să păstreze temperatura constantă pentru a asigura mediul optim de fermentare a compoziției și de producere a băuturii.
Pentru a putea implementa acest proiect, Technoelectric a trebuit să obțină certificarea Intertek care reprezintă un certificat de conformitate pentru toate bunurile importate de către Irak. Programul de Evaluare a conformității pe baza căruia este emis certificatul evaluează și identifică în ce măsură bunurile care intră în țară respectă standarde înalte de siguranță și calitate pentru a oferi consumatorilor irakieni produse în conformitate cu legislația statului.

Un element inovator care caracterizează acest proiect este faptul că punerea în funcțiune a acestui tablou electric se va face de la distanță, datorită tehnologiei avansate a întregii automatizări.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment